Myyntistailaus

Fengshuita voidaan käyttää asunnon myyntistailauksessa. Stailauksen tarkoitus on auttaa tuomaan esiin myyntikohteen luonne, parhaat puolet ja potentiaalit. Parhaimmillaan stailaus voi nopeuttaa myyntiä ja antaa jopa luontevia perusteita myyntihinnan nostoon.
 
Normaalissa fengshui-konsultaatiossa tila pyritään räätälöimään sen kulloisillekin käyttäjille. Myyntiä varten tehdyssä stailauksessa fokus on tilassa itsessään ja sen virittämisessä edukseen.

Fengshuita hyödyntävässä stailauksessa käytetään paitsi fengshuin muotokoulukunnan lähestymistapaa myös kompassimenetelmiä. Kuten kaikessa suunnittelussa useamman eri tason lähestymistavan yhdistäminen antaa parhaimman lopputuloksen.
 
Tavoitteena on, että myyntistailaus tehtäisiin pelkästään olemassaolevilla huonekaluilla, tekstiileillä ja sisustusesineillä. Silloin muutostyöt ovat mahdollisimman helposti toteutettavissa ja kustannustehokkaita.

Tarvittavat etukäteistiedot

  • Pohjapiirros ja omakotitalossa myös tonttikuva.
  • Rakennusvuosi ja mahdollisuuksien mukaan tiedot kohteessa tehdyistä suuremmista remonteista.

Stailauksen hinta

Stailaus tehdään pääsääntöisesti tuntiveloituksella. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella laskutetaan myös matkoista ja matka-ajasta riippuvasta matka-aikakorvauksesta.
Hintaan sisältyy arvonlisävero (24%) ja matkat pääkaupunkiseudulla.

Suositus

"Sain Kristiina Mäntyseltä loistavan 'stailaus'-avun omakotitaloni myyntiä varten. Stailaus oli haasteellinen monellakin tapaa, mutta lopputulos oli loistava. Jopa siinä määrin että olin vähällä perua myyntiprojektin kun aloin viihtyä talossa niin hyvin!
Nöyrästi toteutin kaikki yksityiskohdat kylpyhuoneen matosta lähtien, ja talo myytiin ensimmäisessä näytössä tavoitehintaan. Ennätysajassa! En usko että se olisi ollut mahdollista ilman Kristiinan taitavaa otetta.
Suosittelen lämpimästi kaikille!"
Annukka Paloheimo, Ph.D.

Tarina asunnon myynnistä

Kuinka fengshui melkein muutti elämäni