Astrologinen-konsultaatio

Länsimainen astrologinen konsultaatio

Länsimaista astrologiaa yli 30 vuotta aktiivisesti harrastaneena olen tehnyt jatkuvasti myös astrologista konsultointia. Teen konsultointini mieluten aina kasvokkain. Normaali, uuden asiakkaan kanssa tehtävä konsultaatio kestää kaksi tuntia. Tarvittaessa voidaan keskittyä johonkin erityisteemaan.
Tulkintatapani on viime vuosina alkanut saada yhä enemmän vaikutteita länsimaisesta perinteisestä, ns. hellenistisestä astrologista.
Teen lisäksi relokaatiotulkintoja ja astrokartografiaa. Niiden avulla voidaan tarkastella eri paikkakuntien ja maanosien suhdetta syntymäkarttaan.
 
Fengshuin avulla tarkastellaan paikan tuntua, astrologian avulla ajan laatua. Molempiin on kehitetty monenlaisia menetelmiä, fengshuihin Kiinassa ja astrologisia menetelmiä joka puolella maailmaa. Monissa fengshui-menetelmissä otetaan huomioon myös sekä aika-aspekti että tilan käyttäjän persoona. Perinteisesti fengshuin tukena on käytetty kiinalaista astrologiaa. Itse käytän fengshui-asiakkaitteni persoonaan ja tarpeisiin tutustumiseen pääasiassa länsimaista astrologiaa.
 
Olen Suomen Astrologisen Seuran ja Suomen Ammattiastrologit ry:n jäsen ja sitoutunut viimeksimainitun eettisiin ohjeisiin.

Tarvittavat etukäteistiedot

Astrologista konsultaatiota varten tarvitaan syntymäpäivä, tarkka syntymäkellonaika ja tieto syntymäpaikkakunnasta. Syntymäkellonaika kannattaa tarkistaa luotettavasta lähteestä, tarvittaessa syntymäsairaalan arkistosta tai Kansallisarkistosta.

Suositus

"Kristiinan tekemä astrologinen ajankuva on ollut ihmeellisen tarkkaa: mm. kumppanin ilmestyminen elämääni toteutui parin viikon tarkkuudella. Samoin työhön liittyvät teemat ovat täsmänneet sekä ajallisesti että työn luonteen kuvaamisessa."
Tiina R., FT