Astrologinen-konsultaatio

Länsimainen astrologinen konsultaatio

Länsimaista astrologiaa yli 35 vuotta aktiivisesti harrastaneena olen tehnyt jatkuvasti myös siihen liittyvää konsultointia.
Tulkintatapani on viime vuosikymmenenä saanut vaikutteita satoja vuosia kadoksissa olleesta hellenistisestä astrologista.
Teen lisäksi elektioastrologiaa, eli suotuisien ajankohtien valintaa sekä relokaatiotulkintoja ja astrokartografiaa. Viimeksimainittujen avulla voidaan tarkastella eri paikkakuntien ja maanosien suhdetta syntymäkarttaan.
 
Fengshuin avulla tarkastellaan paikan tuntua, astrologian avulla ajan laatua. Molempiin on kehitetty monenlaisia menetelmiä, fengshuihin Kiinassa ja astrologisia menetelmiä joka puolella maailmaa. Monissa fengshui-menetelmissä otetaan huomioon myös sekä aika-aspekti että tilan käyttäjän persoona. Perinteisesti fengshuin tukena on käytetty kiinalaista astrologiaa. Itse käytän fengshui-asiakkaitteni persoonaan ja tarpeisiin tutustumiseen pääasiassa länsimaista astrologiaa.
 
Olen Suomen Astrologisen Seuran ja Suomen Ammattiastrologit ry:n jäsen ja sitoutunut viimeksimainitun eettisiin ohjeisiin.

Tarvittavat etukäteistiedot

Astrologista konsultaatiota varten tarvitaan syntymäpäivä, tarkka syntymäkellonaika ja tieto syntymäpaikkakunnasta. Syntymäkellonaika kannattaa tarkistaa luotettavasta lähteestä, tarvittaessa syntymäsairaalan arkistosta tai Kansallisarkistosta.

Suositus

"Kristiinan tekemä astrologinen ajankuva on ollut ihmeellisen tarkkaa: mm. kumppanin ilmestyminen elämääni toteutui parin viikon tarkkuudella. Samoin työhön liittyvät teemat ovat täsmänneet sekä ajallisesti että työn luonteen kuvaamisessa."
Tiina R., FT